Jobb !

Tänkte egentligen umgås med Julia, Emmie och Rebecca igårkväll, men klockan tickade iväg innan vi skulle träffas så till slut orkade jag inte ta mig ut, i och med att jag ändå skulle hem tidigt för att sova eftersom att jobbet väntade idag. Så det blev en filmkväll med mammis och pappis istället, mysigt:).

Just nu sitter jag här framför datan i receptionen och jobbar som bara den :P haha! Nej skämt o sido, det är inte alls jobbigt, kanske mer lite lyx sånnafall! Aldrig fel med pengar för att sitta i en recepiton och ta emot kunder/lite data:P. Men en negativ sak är att här är förjävla kallt, i allafall jag tycker det! Sitter med den tjockaste flisen man kan hitta men ändå fryser jag, det kanske beror på att jag sitter still ?:P. Får ta och städa lite grann snart så att jag får upp värmen i kroppen igen.
Slutar jobba klockan 5 i allafall och då tänkte jag ge mig ut på en promenixis, tänkte ringa Matilda och höra om hon ska med ut på en sväng, men som vanligt blir det väl att jag får ge mig ut självans! haha. Det blir alltid en massa planering om att ut & gå mellan Matilda och mig, men det blir aldrig av! märkligt faktiskt! :P. Får ta tag i detta idag tycker jag.
Annars ikväll, jadu vem vet? Blir väl antagligen en chillkväll , kanske med Julia kanske? Ett tag sen man var med henne nu tycker jag.
Ibland när jag ringer har du inte tid att umgås för att du ska plugga, men sen när man ser sig omkring så har du tittat film osv. med andra.? Låter lite konstigt om jag får sä det själv!

Längtar faktiskt lite till i morgon :).
Först blir det ut och fira mormor med fin mat och trevligt sällskap på Örenäs slott sedan blir det hem och göra vid sig och kasnke packa en liten väska för att sedan bege sig till Glumslövsbacken där Johan Mohlin bor:P haha, men innan dess ska vi hämta pizza som vi ska kränga i oss! Kan ju räkna med att det inte blir någon sömn den natten, blir väl bara massa trams och flams som vanligt istället, men det är inte fel det heller!


Jag tror att jag har lurat mig själv
om att jag har glömt dig
men egentligen tänker jag på dig
lika mycket som jag gjorde förr

Tjing tjong!


Gaah!

Känns som att man inte har kunnat skriva i och med att bloggen har fuckat sig nu i några dagar. Men i allafall, tänkte sammanfatta helgen.

Fredag
Tog det bara allmänt lugnt med oliver, Linus, Filip, Jesper och Julia hemma hos Oliver och tittade på Narnia.

Lördag
Firade glenns 18-års dag. Började med förkrök hos Rebecca med Rebecca, Johanna & Amanda. Därefter begav jag mig till Glenns lokal där jag mötte upp resten av folket från min klass. Kvällen avslutade jag hemma hos Rebecca där jag, Johanna, Jesper, Walle skulle sova. Blev en jävla massa fyllesnack och krängande men till slut somnade vi var för sig.
Kvällen var mycket trevlig förutom att en viss person höll på att störa sig jävligt mycket och tydligen fattar han inte vad ett nej betyder!

Söndag
Vaknade runt 11 av att alla där ute satt och pratade. Jag och Rebecca drog och handlade bullar. 5 bullar för 10 kronor tänkte vi, så vi köpte 14 bullar eftersom att killar äter rätt mkt :P När vi kom fram och skulle betala så kosta bulljävlarna 62,50 :O Så jävla sjukt, jävla rån säger jag! Drog hem från Rebecca vid 3 tiden och resten av tiden hemma spenderade jag på att sova.. Sjukt trött och sleten var jag:P.


Sitter på en jävla tråkig historia lektion med Torsten (Göran) nu, håller fan på att somna. Fattar noll, och jag är dock itne ensam om att tycka att han liknar en påfågel. Har fortfarande inte börjat på mitt historiaarbete, känns som att jag måste börja med det nu snart. Det är ju inte litet direkt!

Annars ska jag väl försöka spendera min dag med Julia, plugg och en walkingtur med Matilda :). 



Over and Out /  Anna 

RSS 2.0