Jaha..

Ja eftersom att min blogg klabbar hela tiden, har jag nu gjort en ny blogg. Ni kan nu hitta mig på: http://www.metrobloggen.se/Annawiikstrom. Tjing Tjing!

Helgen..

Lördag:"grillfest" hos mig.
Käk och mys först med tjejerna. Runt 8 tiden kom boysen och allting började:). Blev en massa skrattande, halsande, kubb, kort osv.
Runt 12 tiden begav vi oss hem till Anton och festade vidare och efter det drog vi vidare till pirén, som vi trodde skulle vara mysigt men det vara bara kallt och mörkt så vi cykla därifrån lika fort. Var hemma runt 2 tiden, och jag var helnöjd med kvällen!Thank you people!:)

Söndag:20-års kalas för sis.
Idag har det bara blivit rejält med käk, behöver inte äta mat en vecka framöver vafan:P. En massa snack och skratt har det ju självklart kvällen också bjudit på men även en del myggbett också kanske? Bara till att se när man ska gå och lägga sig vart det kliar! Kan ju dock bara sä, min släkt är ju fan bara bäst! haha :P.

Annars.. Julia drar till Italien i morgon, nog inte lite avundsjuk eller så på henne va! Jo! Kommer ju dock sakna henne, speciellt nu när man inte har något att göra i dagarna, eftersom att allt skolarbete är i stort sett slut:D YES! Men du får i allafall ha en super duper rolig vecka och du! SOLA och BADA för mig med. Jag vill också bli brun! :P haha.

Dessutom hade jag ett bodypump pass i morse, kan ju bara sä att ens ben och armar är som spaghetti när man går därifrån men jävla bra träning kan jag sä! Gabbi skulle egentligen också tränat, men hon svek!:P. haha. Vi får ta igen det på onsdag istället, eller vad säger du gabbs?;).

Allt för mig, Tjing!

RSS 2.0