Party Party!

Gårdagen
Det slutade med att jag, Julia och Adam drog till Exan för att kolla på när wormo spelade. Vi träffade Filip, Walle osv där, faktiskt trevligt att få snacka med dem med lite :). Efter fotbollen gick jag och Julia hem här och käkade, då mossan bjöd på tacos, fint! Sen blev det lite så ska det låta- tittande och efter det begav vi oss hem till Oliver där Jesper, Oliver, Filip och Linus låg deckade i soffan/sängen och glodde på film, så vi joinade de med att titta på filmen Narnia, dock lite seg om jag får säga det själv:P. *Efter filmen började tiden närma sig 1-tiden och killarna började spela något jävla cs-liknande spel och jag och julia blev trötta och drog hem. 
Jag avslutade kvällen med lite Grease tittande, för jävla bra en den låten i slutet!:P.  

Ikväll
18 års-fest hos Glenn ikväll, aldrig fel inte! Men lite panik har man allt, har typ ingen aning om vad jag kan ha på mig ikväll. Lite segt är det dock att vissa personer inte ska dit, men men får ha kul without dem :P. 
Haha, Rebecca och Johanna ska på någon jävla spanjorfest? haha, wtf! Får väl höra om det senare ikväll då man ska slagga över hos Bengan :P.  

Annars, hoppas alla får en trevlig kväll, för det ska jag i allafall ha :).

Tjaddå!

Tradig dag!

Riktigt sleten idag! Tränade lite innebandy i morse, sedan blev det gymmet ett tag som även lilla Robin skulle dyka upp på och ge mig mitt halsband, men kom där någon robin? Nej. Annars har jag typ bara sovit och kollat på tv än så länge idag, har inte en aning om vad som sker ikväll. Vill egentligen till Malmö och träffa Viktor och de, det hade varit trevligt men nu kan helt plötsligt inte Julia, så det blir väl inget med det då antar jag. Får väl ringa Jesper eller någon annan trevlig människa och fråga vad de ska göra ikväll.

Bara 21 dagar kvar nu btw :) Helnice ju!


Tjing!

image1

Dags att skaffa blogg?

Känns som att alla har blogg nu förutom jag, så det är på tiden att jag skaffar det nu med då.
Är jävligt kass på att få igång fantasin och börja skriva men jag kan väl börja med att idag har jag varit i stan med Johan & Malin och fikat. Trevligt trevligt! Man kan ju dock säga att denna dagen liksom alla andra dagar var lika flummig som vanligt. Vet ej var vi får all skit ifrån, men skratta det kan vi i allafall. Det går inte en dag utan att vi tre flippar till det och får våra skrattanfall tillsammans men jag ska inte klaga, ett skratt förlänger livet som man brukar säga! :P .

Dessutom har jag nog frågat exakt alla idag om de vill ut och gå men inte en jävel kan.. Lite bad faktiskt! Får träna lite hårdare i morgon istället!


Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0